RÓLUNK

Innovatív megoldásokkal a Security szükségletekért

„Az emberi kreativitás a legnagyobb erő a digitális korban.”

Steve Jobs

Arra törekszünk, hogy a digitális világ mindenki számára biztonságosabb és hozzáférhetőbb legyen, ahol az emberek bátran használhatják az ott található erőforrásokat, tudván, hogy védelmük az első számú prioritás számunkra.

15+
ÉV SZAKMAI TAPASZTALAT
Miért válassz minket?

Emberközpontú megközelítés, professzionális szakértelem.

Cégünk küldetése, hogy egyszerű és hatékony megoldásokkal segítse ügyfeleinket a kibervédelmi céljai elérésében. Tudásunkat érthető módon közvetítjük, hogy mindenki képes legyen védelmezni értékeit és adatait a digitális világban.

Az ügyfél az első

Hisszük azt, hogy mindezt emberközpontú megközelítéssel tudjuk csak elérni, ezért kiemelt hangsúlyt fektetünk az alábbi területekre: rugalmasság, megbízhatóság.

Csapatmunka

Úgy gondoljuk, hogy a jó kooperáció alapja az egymás iránti tisztelet és a kölcsönösen előnyös együttműködés. Erre mind házon belül, mind házon kívül törekszünk.

Kiemelt kommunikáció

Proaktívan és transzparensen kommunikálunk az összes olyan információval kapcsolatban, mely a rendelkezésünkre áll. Nincs rejtett áremelés, se elhallgatott biztonsági incidens.

Dedikált ügyfélmenedzser

Minden megkeresést az elejétől a végéig egy dedikált kollégánk koordinálja. Nincs „passzolgatás”, se „forró a pite”. Csak a feladat és a kiváló eredmények vannak fókuszban.

Ügyvezetőnk tollából

Néha úgy érzem, hogy akadémiai levelező tagnak kell lennünk ahhoz, hogy az élet minden területén meg tudjunk felelni, legalábbis átlagosan az elvásároknak. Rengeteg szinten kell helyt állni, nem csak anyagi, hanem értelmi, érzelmi, stratégiai szintek kusza útvesztőjén kell magunkat átrágni ahhoz, hogy egyszer büszkén hátradőlhessünk, és kimondhassuk azt a varázslatos rövid mondatot, hogy:
„Igen, most minden rendben van.”

Ezért, ahol csak lehet az életben, az egyszerűsítésre törekszünk. Mind a magán, mind a munka fronton. Ki tudunk szervezni egy munkafolyamatot úgy, hogy bár több költségbe kerül, de közben értékes időt spórolunk, melyet a családra, a hobbira, és a barátokra lehet fordítani. Ez számunkra megfizethetetlen.

Azért hoztuk létre a Cyberarcot, hogy az emberek számára teremtsünk minél több szabad időt. Mi azzal tudjuk ezt elérni, hogy a vállalatunkban felgyűlt több évtizedes informatikai tudást és tapasztalatot az ügyfeleknél található kibervédelmi kihívások szolgálatába állítjuk, és a modern technológiák felhasználásával, többnyire szolgáltatás alapon levesszük a vállukról az IT biztonsággal kapcsolatos terheket.

Meet our team

If you can laugh together, you can work together.

Brandon James

Founder

Caitlin Kennedy

Co-Founder

Tamia Swanson

Business Manager

William Green

Web Developer

Lépj velünk kapcsolatba!

Ajánlatkérés és még több információ:

lépj velünk kapcsolatba a számodra legkényelmesebb módon!
Küldj nekünk üzenetet!
Scroll to Top